Nyt år - nye rejser! Hvorfor rejse?

Find de bedste rejsetilbud på Rejsespejder.dk

Collage

Det er ved at være noget tid siden bloggen sidst er blevet opdateret, det skyldes en blanding af forskellige ting – for det første er jeg startet på arbejde igen efter endt barsel, en helt ny hverdag og rutiner er ved at tage form og for det andet, så er det begrænset hvor meget tid jeg selv har haft til at kigge rejser. Vi glæder os stadig til vores sommerferie, hvor vi skal på cruise fra Miami i Caribien.

Nu til dagens virkelig gode nyhed – forleden blev min mand nemlig tippet af en kollega om denne super lækre rejseblog Rejsespejder.dk. Bag bloggen er en hamrende dygtig blogger, som virkelig har flair for at finde gode og vigtigst af alt billige rejser – både charterrejser, storbyferier og andre typer rejser. Nogle er sammensat af fly og hotel og andre er pakkerejser direkte fra de danske charterselskaber.

Ovenfor kan I se et lille udklip af gode charter-eksempler til f.eks. Mexico, Thailand, Kreta og Indien. Jeg må virkelig tage hatten af for Rejsespejder, der er så mange gode rejsetilbud og der bliver lagt mange timer i bloggen – det er der ingen tvivl om.

Ud over de almindelige aktuelle rejsetilbud, så åbner Rejsespejder også op for muligheden om at sende rejseønsker ind – det er helt gratis og så finder Rejsespejder de bedste tilbud og muligheder ud fra læserens ønsker. Genial idé og ikke mindst en virkelig fantastisk service, hvis man spørger mig!

Så altså et virkelig godt tip fra mig – og et kæmpe skulderklap til Rejsespejder fra VildMedCharter!!!

3 kommentarer

 • Torben Karlsen

  Kan være ked af tillæg som enlig rejsende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Ja det er en fin side. Utroligt at kan har fået så mange facebook-likes på så kort tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt enig! Kæmpe cadeau til fyren bag Rejsespejder. Bruger virkelig min fair share af tid derinde, for at se, hvilke godter, han finder frem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt år - nye rejser! Hvorfor rejse?