En nem og personlig måde at sende postkort på

Nyt år – nye rejser! Hvorfor rejse?

Billede 26-08-15 17.17.04

Rigtig godt nytår allesammen! Et nyt år og nye rejser – som I måske allerede har læst har vi planlagt første og formentlig eneste rejse næste år, nemlig vores krydstogt fra Miami i Carribien. Nytåret har fået mig til at tænke på hvorfor det egentlig er vi eller jeg og min familie egentlig rejser og tager på charterferie! Her skriver jeg lidt om hvorfor jeg rejser – hvorfor har man egentlig lyst til at rejse?

Forventningsglæde er fantastisk
Først og fremmest er der sådan noget som forventningsglæde, som man absolut ikke må underkende! For mig er det en meget stor del af rejsen – at se frem til den og glæde sig til den. Det at have en rejse at se frem til gør mig glad!
Jeg taler med dem jeg skal rejse med om vores forestående ferie, jeg finder billeder, idéer og anmeldelser af hotellet og destinationen på nettet så jeg har en endnu bedre idé om og forventning til ferien.

Afbræk uden gøremål
Det der gør en charterferie fantastisk synes jeg er dét afbræk fra hverdagen herhjemme i Danmark man får når man rejser ud. Desuden er en af de vigtigste faktorer ved det afbræk ikke at skulle røre en finger, ikke at skulle handle ind, lave mad, gøre rent og rydde op – at kunne slappe helt og aldeles af!

Samvær med dejlige mennesker
Noget af det der bestemmer hvad det er for en charterferie man er på er de mennesker, venner eller familie, man rejser med. Det er dem man skal hygge sig med ved poolen/stranden, på shopping og når man spiser sammen i løbet af dagen. Det er altid skønt at være sammen med andre mennesker på en ferie synes jeg. Så er der nogen at tale med om ferien før og efter, men vigtigst af alt nogen af hygge sig med, lave aktiviteter med og snakke med på ferien.

Sol og glæde
For mig er sol lig med glæde og positivitet. Sydens sol, de mange lyse solskinstimer og ikke mindst varmen giver mig liv og glæde. Det er netop sol og varme der gør bl.a. charterferie så skøn og afslappende!

Hvorfor rejer du eller drømmer om det?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En nem og personlig måde at sende postkort på