De varmeste og mest solrige vinterdestinationer

En nem og personlig måde at sende postkort på

DSC05750

min seneste ferie fik jeg for første gang afprøvet en alt for smart app til min mobilen – Touchnote hedder den og er en ny og personlig måde at sende ferie postkort på. Før fik jeg aldrig nogensinde sendt postkort, selvom jeg egentlig synes det er meget hyggeligt at modtage den slags. Det er dog fortid nu, for jeg synes virkelig det her er smart:

  • Det er meget nemmere at man ikke skal sidde og fedte med en kuglepen ved poolen eller stranden og samtidig undgår man helt at skulle ud og købe et postkort og frimærke – du skal desuden heller ikke finde en postkasse at smide kortet i, da man sender det direkte fra mobilen.
  • Det er mere personligt at man rent faktisk kan sende billeder hjem som man har på mobilen direkte fra ferien.
  • Leveringstiden er kortere fordi det bliver printet i Tyskland og derefter sendt til Danmark – så undgår du at komme hjem længe før dine venner og familie modtager dit postkort.

Når man laver postkort med Touchnote kan man selv vælge hvordan layoutet skal være og hvor mange billeder der skal være på postkortet. På bagsiden skriver man som normalt en tekst og adresse – og som en sjov lille ekstra ting så kan man vælge et billede fra ferien som frimærke. Kvaliteten af det postkort du får sendt afsted er god tyk og har en skinnende overflade. Det koster 3 euro at sende et postkort – dvs. lidt over 20 kroner! Småpenge, for både at kreere og sende et personligt og lækkert postkort hvor man undgår alt besværet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De varmeste og mest solrige vinterdestinationer