Sommerferien ' 16 er bestilt: Krydstogt i Caribien fra Miami

Ønsker du dig et barnebarn i julegave? – køb en rejse til dit barn!


Nu er det muligt at lave “forældrekøb” hos Spies! De har nemlig lavet anden udgave af deres “Do it for Denmark” kampagne, som går ud på at øge antallet af fødte børn i Danmark og naturligvis at sælge rejser samtidig! Dette års titel på kampagnen medder “Do it for Mom” – for hvis man ikke vil gøre det for fædrelandet, så vil man vel gøre det for sin mor! Drøn sjov og stadig sober kampagne, som jeg personligt kun kan gå ind for – i særdeleshed det med mulighed for forældrekøb.

Hvis du ikke allerede har set videoen så brug lige 2,5 minut på det – den er virkelig sjov!

Så hvis du ønsker dig et barnebarn i julegave, så er et forældrekøb eller bidrag til en rejse måske lige vejen frem – og oplevelses gaver er jo fantastiske! Er du ikke selv blevet forælder endnu, kan et ønske om en rejse jo passende komme på ønskelisten til mor!

Lav et forældrekøb (gavekort) HER på et variabelt beløb.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferien ' 16 er bestilt: Krydstogt i Caribien fra Miami