SAS lommepenge på ferien og optjening af point

Dagens tip: Penge på DR1 om charterrejser

CaptureJeg har lige lyst til at dele et tip med jer – i går aftes på DR1 kunne man nemlig i programmet Penge se en masse gode råd til, hvordan man kan spare penge på den næste rejse og ikke mindst hvad det lige er man bør være opmærksom på.

Programmet tager ikke længere end 26 minutter og kan ses lige HER.

I programmet har de fundet en almindelig charterrejse og forsøger at lave en “gør-det-selv” rejse, hvor de selv sammensætter fly og hotel. I det konkrete eksempel er der penge at spare ved “gør-det-selv” ferien. Der bliver desuden gjort opmærksom på hvad det så er man nogle gange betaler mere for når man vælger at booke sin rejse gennem et charterbureau.

I programmet gøres desuden opmærksom på hvordan man f.eks. kan finde en billige charterrejse og at man bør være opmærksom på ekstra tillæg – begge dele emner jeg også tidligere har berørt.

Slutteligt vil jeg blot understrege vigtigheden af at man er sikker på at flyrejsen er dækket af rejsegarantifonden i tilfælde af at man vælger “gør-det-selv” modellen, så man ikke pludselig står uden fly eller hotel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAS lommepenge på ferien og optjening af point