Anmeldelse: Primo Tours

SAS lommepenge på ferien og optjening af point

Billede 10-10-2015 15.27.02

Det har været stille på bloggen noget tid – jeg har faktisk lige været afsted på min efterårsferie til Rhodos, som I måske har opdaget hvis I følger med på Instagram @rikkehundal. På ferien ville jeg ønske jeg havde kendt til SAS’ smarte Travel Cash, så jeg kunne have sparet penge på at hæve euro dernede og som en bonus opsparet point samtidig.

Videoen nedenfor forklarer rigtig fint hvordan Travel Cash fungerer…

Det er super smart synes jeg – og så er det jo aldrig ringe at flyve med SAS, hvis man spørger mig! Absolut et af mine favorit flyselskaber når det kommer til charterflyvninger.

Med Travel Cash “låser” man kursen hjemmefra, så man er sikker på at man ikke kommer til at betale i dyre domme. Desuden kan kortet bruges alle steder hvor man normalt kan bruge Master Card, hvilket jeg oplever er langt de fleste steder, hvor man kan betale med kort! Indtil nu kan du bruge SAS kortet med 12 forskellige valutaer, bl.a. Euro og Tyrkiske Lira, så det fungerer altså på mange traditionelle charterdestinationer!

*Sponsoreret indlæg*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Primo Tours