Min charter-morgen-rutine

Anmeldelse: Primo Tours

DSC04280Det er ved at være en måned siden vi kom hjem fra vores første ferie med Primo Tours – et charterselskab som jeg egentlig ikke havde de store forventninger til eller viden om inden rejsen. Jeg har faktisk aldrig rigtig holdt øje med Primo Tours og det er lidt som om de har sneget sig ind på markedet og er gået fra små til store på ingen tid!

Førstehåndsindtryk
Da vi søgte efter charterrejser denne sommer blev der lagt vægt på all inclusive, høj standard og lave priser – læs mere om booking af rejsen HER. Den liste jeg fik lavet mig med Primo Tours og det endte da også med at vi bookede ferien til Marmaris hos dem – læs mere om hotellet HER og Marmaris HER. Alt i alt en super billig rejse og et ganske fint hotel.

Førstehåndsindtrykket da vi bookede rejsen var dog ikke overvældende godt – Primo Tours havde nemlig flere uventede tillæg end hvad jeg havde forventet og hvad jeg synes er normalt. F.eks. var der kun håndbagage med og vi skulle altså betale ekstra for hhv. 20 eller 30 kg bagage til indtjekning.

Som et “plaster på såret” fik vi dog gratis parkering i Billund Lufthavn da vi bookede rejsen over 60 dage før afrejse – dette gælder stadig når man booker en ferie. En dejlig lille ekstra ting og gode penge at spare da vi nåede hjem til Billund. Dette gælder dog ikke i andre lufthavne.

Før afrejse
Normalvis er jeg vant til at charterselskabet sender en mail ud med tax free og lignende standard mail og information. Hos Primo Tours er det anderledes – vi blev ringet op personligt cirka én uge før afrejse af en guide fra destinationen. Her blev der spurgt om vi var klar til afrejse og om vi havde spørgsmål. Det er første gang jeg har oplevet at der på den måde bliver taget personlig kontakt – og endda direkte fra destinationen! En virkelig dejlig trykhed og mulighed for at spørge til f.eks. vejr eller destination.

På destinationen
Da vi om natten nåede frem blev vi taget godt imod i lufthavnen – dog havde vi booket transfer selv for at spare penge, se hvordan HER. Da vi nåede frem til hotellet modtog vi ved indcheckning lidt materiale fra Primo Tours – en kuvert med mini guide til Marmaris (den kan ses på billedet ovenfor), samt lidt anden lokal reklame for diverse attraktioner og lignende. Ganske normal procedure for charterselskaber. Dog vil jeg godt understrege at mini guiden var ganske glimrende og brugbar!

På vores hotel var Primo Tours guiderne desuden til stede to gange dagligt!

Konklusion
Generelt om Primo Tours vil jeg sige at de virkelig har nogle gode priser – vær dog lige opmærksom på at der jo er en del tillæg og det derfor godt kan løbe lidt op i forhold til grundprisen. Personligt rejser jeg meget gerne med Primo Tours igen, jeg synes de er top professionelle og dejligt med en personlig kontakt direkte fra guiderne på destinationen inden rejsen.

Efter vores ferie med Primo Tours er jeg for alvor begyndt at lægge mærke til dem – der er jo reklamer overalt, specielt i Billund Lufthavn. Desuden kan man f.eks. rejse med Primo Tours fra Billund direkte til Maldiverne – ja, nu drømmer jeg jo bare! Derudover kan jeg se at de i 2011, 2012 og 2013 er blevet kåret til Danmarks bedste charterbureau af Trustpilot.

Har I før rejst med Primo Tours – og har I mon samme positive oplevelse?

 

4 kommentarer

 • Jeppe

  God ! Har længe overvejet om jeg skal benytte mig af dem som rejsebureau.. Og det tyder det da på 🙂 Måske en lille afbudsrejse.. 🙂

  PS: du har en masse link hvor jeg forventede at komme til primo tours’ hjemmeside, men den gik bare på døde sider, ved ikke om det er meningen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Efter mine personlige oplevelser kan du roligt benytte dig af dem! 🙂
   Og tak fordi du lige gør mig opmærksom på dette – det skulle være rettet nu, hvad der er sket ved jeg ikke, men nu kommer man igen direkte ind på deres hjemmeside! 🙂
   God rejse!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder faktisk ret cool det der med, at man bliver ringet op før afrejse. Tror helt sikkert, at det er noget, der glæder mange førstegangsrejsende – giver helt sikkert lidt ro i sjælen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Kris!
   Jep – det synes jeg også! Meget personligt og trygt! 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min charter-morgen-rutine