Marmaris - hyggelig by med mange muligheder

Min charter-morgen-rutine

2015-09-16 11.28.46

Det lyder måske skørt, men gennem årene har jeg lavet mig en fast morgen-rutine når jeg er på charterferie! Den er nøje tilrettelagt og tiden bliver udnyttet til fulde. Den seneste ferie har desuden været første gang som mor og nu er min søn altså også blevet inkorporeret i rutinen.

  1. Vi vågner op forholdsvis tidligt – endnu tidligere end hvad vi plejede nu da vi har en baby med!
  2. Det første jeg gør når jeg står op er at børste mine tænder, som jeg gør derhjemme. På den måde har jeg lige et par minutter til at stå og vågne op foran spejlet og komme den dårlige morgenånde til livs.
  3. Næste og meget vigtige punkt er solcreme: jeg smører hele min krop ind i solcreme inden jeg får tøj eller bikini på. På den måde når solcremen at trænge ind og ikke mindst at virke optimalt inden vi går ud i solen og poolen.
  4. Herefter hopper jeg i bikinien og trækker i et strand/pool venligt tøj.
  5. Det nye punkt er nu at gøre barnet klar. Præcis samme procedure; solcreme og UV-dragt.
  6. Så skal strandtasken pakkes: solcreme, håndklæder, badedyr, pung, kamera, mobiltelefon, læbepomade, solbriller og høretelefoner. Så er vi fri for at skulle tilbage på værelset efter morgenmaden!
  7. Ned til poolen og reservere liggestole og parasol så det er muligt for barnet at være i skyggen. Nogen steder er folk virkelig tidligt oppe for at reservere – lidt unfair synes jeg, men det ændre ikke på at kutymen ofte er sådan og så vil man jo være ked af ikke selv at have en plads ved poolen.
  8. Så er det tid til morgenmad – oftest rejser vi med all inclusive så det er altså bare at gå i buffetrestauranten og spise noget lækkert morgenmad.
  9. Og slutteligt, til det måske vigtigste punkt – ud i solen og nyde dagen om så det er ved poolen, stranden eller shopping og sightseeing!

DSC03603Ovenfor ser I min 5 måneder gamle søn Karl i klapvognen fra vores ferie i Tyrkiet, Marmaris, på Grand Paşa Hotel – han er klargjort med solcreme og UV-dragt og klapvognen er pakket med strandtaske, håndklæder og badedyr.

Hvordan gør I på ferien?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marmaris - hyggelig by med mange muligheder