Billige charterferier med TravelBird

Spar penge på transfer: transport tur/retur mellem lufthavn og hotel

frontpic

Noget af det jeg synes er fantastisk ved charterrejser er at man ikke behøver at planlægge en masse på forhånd eller booke fly, transport og hotel enkeltvis. Når man booker sin rejse kan man altid vælge transfer med så man ikke skal tænke over noget som helst når man er afsted på ud- og hjemrejsen. Dog har vi de senere år fundet ud af at man godt kan spare en del penge på at booke sin transport mellem lufthavn og hotel tur/retur selv hjemmefra – og det behøver altså ikke være så vanskeligt! Booking af transfer kan dog oftest svare sig hvis man rejser flere sammen.

Jeg har netop booket transfer til vores tur til Marmaris med to vennepar og børn i næste uge hvor vi rejser med Primo Tours. Hvis vi tilvalgte det hos rejseselskabet da vi bestilte rejsen ville det blive 250 kroner pr person over 2 år tur/retur – for os ville det blive 1.750 kroner samlet set. Jeg har derimod selv booket transfer nu via ShuttleDirect.com, hvor det koster 100 kr pr person (dog også børn under 2 år) tur/retur – samlet bliver det 1.000 kroner for os. Så der er altså mange penge at spare!

secondpicRent praktisk forgår det sådan at man stadig bliver hentet i lufthavnen – i stedet for at følge guiden der står med charterselskabets skilt og tøj, møder man i stedet en lokal taxachauffør med et skilt, hvor dit navn og hotel står på! Som på billedet ovenfor, hvor min mor har booket til vores ferie i Hurghada sidste år – stakkels taxa-mand, han troede Gitte var en mand, der står i hvert fald “MR.” på skiltet! Taxachaufføren læsser minibussen med bagagen og kører direkte til hotellet – på den måde er det faktisk også noget hurtigere fordi man ikke skal stoppe ved en masse hoteller for at læsse andre rejsende af!

Det er meget enkelt og super let at booke transporten – gå ind på ShuttleDirect.com indtast lufthavnen du rejser til, ankomst og afgangs tidspunkt, samt hvilken by hotellet ligger i og hvor mange personer der skal transporteres tur/retur. Herefter får du en pris pr person pr vej og kan så booke ved at indtaste flynummer og betale transporten på forhånd. Det er desuden muligt at tilvælge børne og baby sæder til turen uden at betale ekstra. Herefter skal du printe din kvittering og medbringe den på rejsen. Meget enkelt og lige til. Taxa selskabet sørger selv for at hente dig i god tid så du kan nå dit fly på hjemrejsen – det står på din kvittering og er beregnet ud fra flyafgangstidspunktet.

Gode penge lige at spare og lækkert at have til sjov og ballade på ferien i stedet!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billige charterferier med TravelBird