Efterårsferien er bestilt: Club Magic Life Plimiri, Rhodos

Billige charterferier med TravelBird

Travelbird*Sponsoreret indlæg*

Jeg er først for nylig blevet opmærksom på deal-sitet TravelBird – rigtig ærgerligt, for de har rigtig mange gode tilbud og en hel kategori med charterrejser! På den måde er man sikker på at prisen inkluderer fly og flere af deres deals inkluderer også pension, bagage og transfer!

Lige nu kan man f.eks. købe en uge på Tenerife med all inclusive fra 3.600 kr pr person, en uge ved Costa Brava med halv pension fra 2.300 kr pr person eller en uge på Maldiverne med morgenmad fra 7.800 kr pr person. Billigt, ik’?!

Lige nu kan man desuden vinde en rejse for to til Cuba – fed præmie – hvis du tilmelder dig TravelBird‘s nyhedsbrev, så du hele tiden er opdateret på deres fede deals. Alt du skal gøre er blot at klikke HER og indtaste din e-mailadresse, intet andet!

Hvad er det så TravelBird kan sammenlignet med de deal-sites jeg normalvis bruger? Jo, først og fremmest er der flere charter-deals, for det andet er der ofte mere inkluderet i prisen og for det tredje har man mange flere muligheder med hensyn til afrejsedato, antal dage og lufthavn. Så det er altså meget lettere at finde noget der lige passer til dine personlige krav.

Derudover findes der også mange andre typer deals hos TravelBird, f.eks. storbyferier, ferie med fly, ferier i bjergene, ferier i Danmark og unikke oplevelser. Måske det er tid til at booke efterårsferien?

Billedet er mit eget fra Egypten på hotellet Aquamarina i Hurghada, men med TravelBird‘s logo!

*Sponsoreret indlæg*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferien er bestilt: Club Magic Life Plimiri, Rhodos