Hvilket tøj skal jeg pakke til 20 eller 30 grader?

Efterårsferien er bestilt: Club Magic Life Plimiri, Rhodos

CollageSå er der bestilt ferie til starten af oktober, én uge på Rhodos med Star Tour. Jeg skal rejse med min mor, to af mine yngre søskende, min svigerinde og min søn på 6 måneder. Så det bliver lidt en tøse-tur, det glæder jeg mig til! Det er min mor der har fundet og bestemt hotellet og sjovt nok var det også ét af de hoteller som vi overvejede da vi skulle bestille sommerferien for nogle måneder siden.

Hotellet
Vi skal bo på Club Magic Life Plimiri, som er et splinternyt hotel, som åbnede denne sommer. Hotellet har all inclusive og 4+ stjerner. Konceptet har fokus på sport og aktiviteter.

Billederne taler for sig selv, man kan sagtens se det er et nyt og moderne hotel – personligt synes jeg i hvert fald det ser hamrende lækkert ud! Hotellet har cirka 400 værelser og der er 200 meter til en sten strand og 15 km ind til byen fra hotellet, det eneste minus efter min mening. Hotellet har to pools og børnepool, samt vandrutsjebaner både til børn og voksne. Derudover har hotellet en buffetrestaurant, en snackbar, italiensk a la carte restaurent og bar, hvorfra man kan indtage mad og drikke fra all inclusive konceptet. Hotellet har desuden gratis WiFi også på værelserne.

Club Magic Life er et koncepthotel, med sport som omdrejningspunkt. Hos Star Tour kan man læse en meget lang række sportsgrene og aktiviteter, f.eks. tennis, vandpolo, cykler, yoga, aerobics, spinning, step, salsa, kanoer og windsurfing – for blot at nævne nogle!

Destinationen
Som sagt går turen til Rhodos – det er faktisk min første charterferie på ø’en, så jeg glæder mig lidt ekstra! I det hele taget er det virkelig mange år siden jeg sidst har besøgt en af de græske ø’er, så jeg ved faktisk ikke ret meget om det. Kom gerne med gode rejsetips på Rhodos – hvad er det der gør ø’en så skøn?

Vi rejser den aller først uge i oktober, så vi kan naturligvis være uheldige med vejret. Gennemsnitligt ligger temperaturen omkring de 25 grader og vandet burde stadig være lunt efter en god varm sommer. Når det er så sent på året begynder der desuden at være risiko for regn, gennemsnitlig regner det 40 mm i oktober måned. Heldigvis rejser vi så tidligt i oktober at jeg håber på at det næsten er som i september måned med 27 grader og 2 mm regn!

Rejseselskabet
Vi rejser med Star Tour, samtlige billeder af hotellet ovenfor er desuden deres. Jeg elsker at rejse med Star Tour, jeg forbinder det med kvalitet til rimelige penge – der er altid styr på tingene og jeg er altid helt tryk når jeg booker en ferie hos dem. Når man bestiller en ferie hos Star Tour er der heller ikke en helt masse uventede ekstra tillæg når man skal til at købe sin ferie, som der kan være ved mange andre selskaber. Det er kun de aller mest nødvendige som man skal have muligheden for at vælge fra, forsikringer, transfer og mad på flyet.

Det fede ved Star Tour er desuden at man ofte rejser med TUIfly, som Star Tour er en del af. Jeg syns typisk at maden er lidt bedre og der er lidt mere plads end mange andre charterfly. Vi nærmer os noget der ligner SAS.

Pris 
Faktisk skal vi kun betale sølle 4.000 kr pr voksen, hvilket jeg synes er helt vildt for én uge med all inclusive og 4+ stjerner på en græsk ø. Måske er det fordi hotellet er helt nyt og fordi Grækenlands økonomi ikke går så godt.

Ud over de 4.000 kr pr voksen har vi tilvalgt mad på flyet tur/retur for 198 kr pr person. For nu har vi ikke tilvalgt transfer, altså transport tur/retur mellem lufthavn og hotel, da vi overvejer at leje en bil, men Star Tour kan man altid tilvælge transfer indtil dagen før afrejse. Jeg har desuden betalt 300 kroner for min søn – det er prisen op til 2 år!

Er du blevet lidt interesseret, så er der altså flere meget billige værelser og afgange. Du kan f.eks. rejse fra Billund d. 20. august til 4.150 kr pr voksen ved to personer, som lige nu er den billigste. Tjek afgange og hotellet HER.

4 kommentarer

 • Jeg elsker lampe opsætningen 🙂 på Plimiri. Husk godt med kontanter, da det jo er en del af Grækenland

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja, det ser ret lækkert og moderne ud med lamperne! Kontanter er noteret! Mange tak Vibeke!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Glæd dig til Rhodos!!!!!
  Personligt har jeg været der 4 gange inden for 7 år, så det siger vidst lidt om hvor forelsket jeg er i øen 🙂
  Nu skriver du ikke hvor på øen i skal bo, det er meget afhængigt af dette. Personligt har jeg selv boet 2 x Ixia/Ialyssos, Faliraki og Kallithea.

  I hvertfald kan jeg anbefale følgende:
  – Lej en bil eller tag med bådtur(vi gav 20€ pr næb tur/retur fra Kallithea) til Lindos – smuk, bilfri, hvid by i det sydlige af Rhodos. Der er desværre ret turistet, men kommer man væk fra de små gader, så kan man finde de hyggeligste spisesteder oppe på tagene, hvor man har udsigt over hele byen. Desuden har Lindos en fantastisk og børnevenlig strand. Lindos har også Akropolis på toppen, det koster dog penge at komme derop, mener det er 6-7€ pr. mand.
  – Tag en tur ind til Rhodos by. Start i den gamle bydel, meget meget hyggeligt! Her er der shops(lidt de samme turistshops all over, med kopivarer…). Gå ned til Mandrakihavnen og få en kop iskaffe eller crepe, og nyd udsigten – det er dog lidt dyrere hernede, men det er alle pengene værd. Der er også shoppingmuligheder i den nye bydel, bl.a. Zara, H&M, Mango, Sephora, MAC, Nike osv. Der er et fint udvalg og butikkerne ligger relativt tæt på hinanden.
  – Der er sommerfugledalen som hedder Petaloudes midt inde på Rhodos ø – meget smukt og lidt jungle-agtigt, og masser af sommerfugle!

  Rhodos har de LÆKRESTE strande!!! Men hold jer til østkysten, her er vandet klart og der er sandstrand de fleste steder. Tager du om på vestkysten, er vandet flot på afstand – tyrkisfarvet – men tæt på er det grumset fordi det blæser en del mere på vestkysten, det er det de kalder “Surfers Paradise” eller “Windy beach”, der er også næsten kun stenstrand her. Så hold jer til østkysten 🙂 Nærmere betegnet Kallithea, Faliraki, Afandou, Lindos.
  – Nicolas beach: Her sidder du og spiser på de små klippesten ude i vandet.
  – Tsambika beach – krystalklart vand og lækker lækker strand
  – Antony Quinn beach – smukt, kendt fra en film med Antony Quinn.
  – Afandou beach, også rigtig lækker.
  – Faliraki beach – lækker sandtrand, meget børnevenlig. I sommerperioden kan der godt være lidt larm i den ene ende af stranden, fra unge mennesker, da Faliraki er Rhodos’ svar på Ibiza.

  Nu er det nok ikke lige festgaden i skal igennem, men den er alligevel værd at nævne – Orfanidou, som ligger i Rhodos by, på vestkysten. Sjov og ballade a la Gaden i Aalborg til den lyse morgen. Ellers kan Faliraki igen også anbefales til dette formål 🙂
  – I Faliraki er der et stort udendørs vandland, som er meget populært. Har dog ikke været der personligt.

  Det blev en mindre smøre, men håber det kan hjælpe lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Helene!
   Sikke en skøn og meget informativ kommentar – den kan helt sikkert bruges når vi skal afsted! Vi skal bo i en lille “flække” der hedder Plimiri, nærmeste ordentlige by er vist Lindos som skulle ligge en lille halv time derfra, så der skal vi afgjort ind og kigge!
   Bliver da også helt vild efter at besøge Rhodos By nu hvor du skriver butikker som Sephora og MAC (jeg er nemlig makeup artist og driver bloggen RikkesMakeupBlog.dk – hvis du ikke allerede viste det)!
   Var faktisk ikke klar over at Rhodos havde nævneværdige strande, men skønt med en lille miniguide til hvilke vi bør besøge! Og så den sommerfugledal har jeg også læst lidt om – lyder skønt og noget jeg som ikke-kulturelt menneske gerne vil se! 🙂
   Dejlig smøre du kom med – det hjælper absolut! Jeg skriver igen på turen og når vi er kommet hjem! 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilket tøj skal jeg pakke til 20 eller 30 grader?