Her kan du købe rejsestørrelser

Sådan finder du den billigste rejse

imageDer findes et hav af rejsesøgemaskiner – men Travelmarket.dk er nu den første jeg har fundet som har en “charterrejse-funktion” og søger mellem så mange forskellige charterudbydere. Der er faktisk ikke et eneste charterselskab jeg mangler.

Normalt bruger jeg aldrig selv sådan nogle rejsesøgemaskiner, men efter at jeg brugte en hav af timer på at finde den billigste ferie ud fra vores fastsatte kriterier for et par måneder siden og fandt præcis de samme hoteller ved en hurtig søgning på Travelmarket.dk er jeg overbevist – det er en genial måde hurtigt at finde det billigste hotel ud fra dine kriterier på.

Når du klikker ind på Travelmarket.dk så husk at klikke på fanen “Charterrejser” som på billedet! Så er du sikker på at søge mellem charterselskaberne og dermed sikker på pakkerejser som indeholder både fly og hotel. Her har du mulighed for at indtaste hvornår du ønsker at rejse og med x-antal dages fleksibilitet. Derudover kan du indtaste destination, eller lade den søge på samtlige destinationer, samt afrejse lufthavn og om hotellet skal være specificeret og om det skal være all inclusive. Elsker at man kan søge udelukkende blandt all inclusive hotellet – det er nemlig disse hoteller jeg oftest rejser til, og nej, det behøver ikke være dyere!

Når du trykker søg og får en lang liste med rejser kan man desuden udspecificere sine ønsker, f.eks ved at fravælge nogle charterselskaber eller lande, samt pris og standard for hotellet.

Det er ganske få gange jeg har oplevet at der er fejl på Travelmarket.dk, dog forekommer det, men så må man jo bare kigge på næste hotel på listen. Et andet lille minus er at sitet godt kan være lidt tungt, herhjemme har jeg ingen problemer med det, men jeg ved nogle har lidt problemer med det.

Det var dagens tip – håber det kan bruges! Alternativt er der jo også diverse deal-sites, hvor man kan finde gode tilbud på rejser!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her kan du købe rejsestørrelser