Anmeldelse: Alba Queen - Side, Tyrkiet

Action på ferien: Wipe Out!

CollageVandrutsjebaner og vandland findes efterhånden på flere og flere hoteller. Personligt elsker mit indre legebarn vandrutsjebaner – jeg synes det er god underholdning i solen! Desuden kan man finde almindelig vandsport på langt de fleste turist strande. Nu er der kommet en helt ny type action underholdning, ikke et vandland og ikke traditionel vandsport aktiviteter; WIPE OUT! Ser det ikke bare for sjovt ud?

Jeg opdagede sidste uge at rejseselskabet Nazar nu ligger inde med en Wipe Out bane i havet ud for deres Pegasos hoteller. Besøger man enten Pegasos Royal eller Pegasos Resort i Tyrkiet, som er nogen af Nazar’s absolut favorit hoteller, har man mulighed for at have sjov på denne gigantiske oppustelige bane som ligger lige ud fra stranden ved de to hoteller. Pegasos Resort har desuden et stort vandland med 16 vandrutsjebaner og Pegasos Royal har kæmpe værelser med plads til op til 8 personer.

Der er naturligvis nogle begrænsninger for wipe out banen af sikkerhedsmæssige årsager – man skal være minimum 6 år eller 110 cm høj. Er man under 10 år er det altid i følge med en voksen og alle skal bære en sikkerhedsvest.

Også Ibiza er blevet en Wipe Out bane rigere! Banen åbnede i maj 2015 og ligger lige ud for Ocean Beach Ibiza i San Antonio og er åben for alle som har lyst til lidt action. Banen på Ibiza skal man selv svømme ud til, den ligger 50 meter fra strandkanten. Banen har plads til op til 100 personer af gangen og det koster enten 10 euro for én time eller 25 euro for én dag.

Sikkerhedsreglerne på Ibiza Wipe Out banen er knap så “stramme” – her er der ingen aldersbegrænsning, man skal blot være minimum 1 meter høj og i stand til at svømme ud til den oppustelige bane. Derudover er det også et krav at man bærer en oppustelig vest på banen.

Hvis I ikke allerede har set de to videoer – så gør det endelig, de taler for sig slev! Ser det ikke bare sjovt ud? Virkelig god underholdning på ferien! Mon flere destinationer snart føler trop?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Alba Queen - Side, Tyrkiet