Myter og fordomme om charterferier og flyrejsen

Læg en bund før sydens sol

DSCN1424

Wauw – så kom sommeren endelig til Danmark! Sikke et skønt vejr og en fantastisk mulighed for at lægge en god bund før man tager afsted på ferie i syden med en endnu stærkere sol. Her taler jeg naturligvis om at få lidt farve i solen inden man tager afsted.

Vi er selvfølgelig alle forskellige, men for mit vedkommende er det langt det rareste at have lagt en lille bund inden jeg tager afsted af to grunde:

  1. Jeg har tendens til at få soleksem, men hvis jeg har fået lidt farve hjemmefra, så kan jeg oftest undgå det på ferien. Det tager desuden toppen af soleksemen for mig med antihestaminer, som kan købes i håndkøb på apoteket.
  2. Jeg kan bedre tåle solen når jeg er syd på og bliver derfor ikke så let skoldet. Det er virkelig surt (og ikke mindst farligt) at blive skoldet på ferien og være tvunget til at holde sig i skyggen nogen dage – ja, og så er det da heller ikke super beghageligt! Av!

Så ud og læg en bund – men husk nu stadig at beskytte jer mod solen med en passende solfaktor!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Myter og fordomme om charterferier og flyrejsen