Ugens hemmelige tilbud - sensommer i Tyrkiet med all inclusive

Øv dine feriegloser: Mondly app

Hvis I følger lidt med på bloggen ved I nok godt at jeg ofte rejser til Tyrkiet, men desværre kan jeg ikke ét eneste ord på tyrkisk – lidt pinligt synes jeg egentlig! Jeg ved hvor glad jeg selv bliver når turister har lyst til at lære lidt dansk og prøver at begå sig på sproget – så mon ikke den går begge veje? Jeg har desuden haft spansk i skolen og endte med at kunne en del, men desværre ligger det så langt væk nu at jeg ikke tør bruge det når jeg endelig er på en spansk-talende feriedestination.

Derfor besluttede jeg mig for at gøre noget ved det og fandt denne smarte app Mondly, så nu opfrisker jeg mit spanske og afprøver det tyrkiske. Mondly er en mobil app som findes på 24 sprog og kan downloades fra App Store, Google Play og Windows Store. Så nu øver jeg de to sprog hver dag når jeg går tur med hunden. Smart ik’?

Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvor god jeg kan nå at blive til det tyrkiske på de to måneder der er til min sommerferie i Tyrkiet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens hemmelige tilbud - sensommer i Tyrkiet med all inclusive