5 billige all inclusive rejser i juli

Ugens hemmelige tilbud – sensommer i Tyrkiet med all inclusive

Collage*Dette blogindlæg er sponsoreret*

For et par uger siden præsenterede jeg jer for Secret Escapes, som er et deal-site med lækre håndplukkede hoteller eksklusivt for medlemmer! Jeg modtager en mail fra Secret Escapes cirka hveranden dag med lækre rejser og hoteller både fra Danmark, men også fra Europa og resten af verden! Personligt synes jeg altid at Secret Escapes har nogle spændende og fortryllende hoteller at byde på – jeg finder oftere interessante hoteller her sammenlignet med mange andre deal-sites.

Der er altid rabat på hotellerne, nogle gange op til 70 %! I morges dumpede der en ret interessant mail ind fra dem, nemlig med dette lækre og smukke hotel i Tyrkiet med all inclusive. Tilbuddet gælder i august, september og oktober, med priser fra 4.455 kroner. Her indgår desuden fly tur/retur København – Izmir og transport tur/retur mellem lufthavn og hotellet.

Derudover er der også et andet tilbud, som dog ikke er charter-relateret, men som jeg godt kunne tænke mig at benytte mig af – nemlig 56 % rabat på et lækkert hotel i København! Jeg og min lille familie har nemlig overvejet at tage et par dage i staden i år. Derudover er der f.eks. 57 % på et hotel i New York, 53 % i Berling og 43 % på et smukt hotel i Rom – måske der er noget til sommerferien i år?

Hvis du vil se nærmere på tilbuddene selv og fremover modtage eksklusive tilbud skal du selv tilmelde dig – det er ganske enkelt, du skal nemlig blot angive din e-mailadresse her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 billige all inclusive rejser i juli