Budgetvenlig solcreme: Matas - de stribede

Hemmelige rejser og rabatter med Secret Escapes

bildJeg går altid i drømme-mode når jeg modtager en mail fra Secret Escapes. Der er altid nogle hoteller som ser helt fantastiske og fortryllende ud, f.eks. hotellet på billedet Sahara Palace i Marokko.

Secret Escapes håndplukker hoteller og rejser i hele verden med op til 70 % rabat. Jeg modtager en mail cirka hver anden dag med forskellige tilbud på rejser, nogen er kun hoteller og andre er pakkerejser. Tilbuddet til Sahara Palace i Marokko er kun hotel, men der ligger også en henvisning til fly og pris.

Secret Escapes fungerer lidt ligesom TakeOffer og SweetDeal, hvor tilbuddet gælder i en begrænset periode ved at booke igennem dem. Forskellen er bare at man skal være “medlem” af Secret Escapes for at modtage deres mails og tilbud, så det er på en måde mere eksklusivt. Desuden synes jeg hotellerne og rejserne er langt mere spændende hos Secret Escapes sammenlignet med de andre.

I kan selv tilmelde jer og få tilsendt tilbud her.

Dette indlæg indeholder affiliate links.

2 kommentarer

 • Hej Rikke. Jeg har fulgt din make up-blog i længere tid og vidste slet ikke, at du også havde en rejseblog. Det er jo lige i min boldgade, da jeg selv arbejder i charterbranchen. Jeg glæder mig til at læse mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Stephanie! Dejligt at høre! Det er også hel nyt at jeg har startet bloggen her – under én måned siden faktisk! Fedt – kunne altså godt tænke mig at arbejde i den branche selv! Nu følger jeg i hvert fald med på din blog! Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budgetvenlig solcreme: Matas - de stribede