Anmeldelse: Paradise Valle Taurito på Gran Canaria

Budgetvenlig solcreme: Matas – de stribede

Photo 25-07-12 11.10.07 (699x700)Jeg tror godt vi kan blive enige om hvor vigtigt det er at have solcreme med på charterferien – så jeg vil lige tippe om at Matas har 25 % på alle deres stribede solcremer indtil d. 20. juni på nær 150 mL flasker.

Matas sollotion, solstift og solcreme er uden parfume og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og samtlige af deres striber bærer desuden svanemærket. I 2011 var Matas Sollotion den bedste i test med SPF15 hos forbrugerrådet TÆNK og den seneste test fra juni i år viser at den stadig ligger med i toppen med 63, hvor den bedste har scoret 64. Der hvor den fejler lidt er “i brug”.

Fordele ved Matas sol-striber:

  • Budgetvenlig
  • Beskytter godt mod både UVA- og UVB-stråler
  • Let at smørre ud
  • Dejlig nemt med pumpe på de store flasker
  • Stort udvalg af produkter
  • Beskytter stadig mod solen under og efter badning

Ulemper ved Matas sol-striber:

  • Giver ikke ret meget fugt
  • Virker meget fedtet – dog ikke efter badning
  • Mangler en SPF 50 som sollotion eller spray

Konklusion:

Solcremerne er dejligt billige og man går ikke på kompromis med sikkerheden da de holder beskyttelsen som de lover – også efter badning. Da solcremerne fedter meget er de ikke ideelle til at tage på tur med, hvor man har tøj på. Brug dem i stedet ved poolen, hvor du alligevel skal et smut i vandet og har badetøj på det meste af dagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Paradise Valle Taurito på Gran Canaria