Souvenirs der holder: Flotte lamper fra Tyrkiet

Anmeldelse: Paradise Valle Taurito på Gran Canaria

CollageI april 2013 besøgte min mand og jeg, sammen med et vennepar, det 4 stjernede hotel Paradise Valle Taurito på Gran Canaria – denne ferie må nok kategoriseres som den bedste jeg endnu har været på og hotellet har hel sikkert en finger med i spillet her! Jeg har besøgt mange hoteller efterhånden og dette er en absolut favorit. Hotellet udbydes af Bravo Tours, men vi fandt det via RejserFraTyskland.dk og sparede cirka 4.000 kroner per par ved at flyve fra Hamborg og rejse med et tysk rejsebureau. Vi søgte efter et hotel på en spansk ø, med all inclusive og høj standard til en rimelig pris, hvilket endte i netop dette hyggelige og flotte hotel.

Hotellet
Det er et forholdsvis lille hotel med lidt over 100 værelser, alle med balkon ud over Taurito dalen, hvor hotellet er placeret på en klippeside. Hotellet har en overskuelig solterrasse med pool og liggestole som ikke er overfyldt. Derudover er der en bar, borde og stole at sidde ved, samt en lille og lidt skrabet snackbar. Inde på hotellet finder man en pæn og ordenlig buffetrestaurant, hvor man både kan sidde inde og ude, hvorfra man spiser alle sine måltider. Det er hurtigt at overskue selve hotellet, hvilket er helt okay fordi det er placeret i Taurito dalen, hvor der er nok at tage sig til. Værelserne er virkelig flotte, moderne og lækre – der er ikke en tinger at sætte. God størrelse og pænt indrettet og udsmykket med en god størrelse balkon, hvor man sagtens kan være flere mennesker. Det bedste er næsten at alle værelserne har en flot udsigt ud over dalen – læg mærke til øverste billede i collagen, som var vores udsigt!
Der er desuden nogle hyggelige lounge møbler ude mellem solterrasse og spiseområde, hvor man kan sidde og hygge efter aftensmaden med en flot udsigt ud over dalen.

Placering
Taurito dalen udgør halvdelen af hotel-oplevelsen. Sammen med syv andre hoteller i dalen er der nemlig et fantastisk hyggeligt fællesområde, hvor der er masser at tage sig til både om dagen og om aftenen. Om dagen kan man more sig på de sjove vandrutsjebaner – der er et par vilde imellem. Desværre er det saltvand, så det er ikke super sjovt at få vandet i øjnene. Derudover er området ved rutsjebanerne langt fra lige så lækkert som hotellet og man skal desuden betale, hvis man vil have en liggestol. Området har også en bar, hvor man kan benytte sig af sit all inclusive armbånd, selvom man befinder sig udenfor hotellets område. Ud over vandrutsjebanerne ligger dalen også ud til en lille bugt med en stenstrand. Vi opholdte os slet ikke ved denne strand fordi det var en stenstrand og der findes langt mere lækre strande forholdsvis tæt på hotellet, det kræver dog en taxa-tur.
Dalen huser desuden en rigtig fin minigolfbane, en lille park med sti-system, butikker, diskotek, spillehal og en bar med masser af stole og borde, samt scene til aftenunderholdningen. I baren er der liv om aftenen, hvor man kan hygge sig med underholdning, drinks og rigtig god stemning. I denne bar kan man også udnytte sit all inclusive armbånd, hvilket er virkelig lækkert.
Taurito dalen ligger lidt for sig selv, men der er hverken langt ind til hyggelige Mógan eller spændende Puerto Rico med taxa – som i øvrigt kører utrolig pænt!
Hotellet er placeret på den “rigtige” side af Maspolomas, hvor det ligger i læ for blæsten og dermed er det varmeste sted på øen.

Mad og drikke
Som sagt er opholdet med all inclusive, som både kan bruges i hotellets restaurant og bar, samt i barerne i fællesområdet.
Maden er noget af det bedste jeg har oplevet, ikke så stort et udvalg da hotellet ikke er voldsom stort, dog stadig det absolut bedste mad af et all inclusive hotel at være, varieret og med masser af smag! Desuden var drikkevarerne også bare i orden. Servicen var god og der var rent overalt – sjældent har jeg besøgt et så rent, pænt og moderne hotel.

Klima
Hotellet er placeret på den “rigtige” side af Maspolomas, hvor det ligger i læ for blæsten og dermed er det varmeste sted på øen. Gennemsnitstemperaturen skulle kun være 21 grade  i april måned, men vi var meget heldige med vejret og havde fra 23 til over 30 grader sidst på ugen.

Dette blogindlæg indeholder et affiliate link.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Souvenirs der holder: Flotte lamper fra Tyrkiet