Anmeldelse: Goldcity i Alanya, Tyrkiet

Storytel – god underholdning i solen

DSC02712

Jeg ved ikke med jer, men selvom jeg elsker at ligge i solen og slappe af kan jeg nogen gange have svært ved at ligge der ret længe af gangen. Det ændrede sig dog for et par år siden da jeg for første gang hentede app’en Storytel til min iPhone, som viste sig at være en fantastisk måde for mig at slappe af i solen. Storytel er en app med tusindvis af lydbøger både på dansk og engelsk.

Personligt er jeg ikke den store læsehest og slet ikke hvis jeg skal ligge med en bog i solen, det er så hårdt for øjnene og armene i længden. Så lydbøger er efter min mening den bedste løsning – jeg elsker at ligge og lytte! Min mand og jeg bruger det begge to rigtig meget når vi er på charterferie. Det dur også selvom du ikke er på nettet da man kan downloade dem hjemmefra, men det er naturligvis også muligt at streame. Så det kan altså også sagtens bruges på flyveturen.

Storytel indeholder bøger både for børn, unge og voksne i alverdens genrer. F.eks. Twilight triologien eller Divergent triologien som jeg er meget glad for. Derudover kan man også lytte til den populære Fifty Shades of Grey triologi. I kan altid tjekke på Storytel.dk hvilke lydbøger du kan få adgang til.

Man kan også bare prøve gratis i 14 dage (passer lige til en eller to ugers charterferie) – derudover koster det 99 kroner i måneden. Tilmeld dig her.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Goldcity i Alanya, Tyrkiet