Charterrejse i skolernes sommerferie med all inclusive og overkommelige priser

Sjove oppustelige badedyr til poolen

Der er altid mulighed for at købe oppustelige badedyr og madrasser når man er på ferie – hvis ikke på hotellet, så ofte meget tæt på. Der er rigelig butikker som forhandler dem, men hvorfor ikke tage sin egen med så den ikke bliver væk i mængden af badedyr på hotellet eller ved stranden. Hvis jeg skulle købe mig et oppusteligt badedyr og tage med på ferie, så er jeg ikke i tvivl – så skulle det være en af de her sjove nogen. Synes de er top underholdende!

De kan købes forskellige steder på nettet, f.eks. eBay eller Amazon. Vær opmærksom på at der kan komme told på varen, hvis I køber udenfor europa, f.eks. USA, hvor mange af de oppustelige badedyr er fra. Vil du selv i gang med at søge så husk at skrive det på engelsk, f.eks. “funny pool floats”. Ellers har jeg samlet nogle links til jer til de syv oppustelige badedyr ovenfor: Is sandwichDonutKarkerlakPizza sliceToiletSaltkringle og Vandmelon.

Er de ikke bare sjove? Måske jeg vil have købt mig en donut badering eller karkerlak luftmadras til min næste ferie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Charterrejse i skolernes sommerferie med all inclusive og overkommelige priser