Guide: at læse anmeldelser af hoteller

Anmeldelse: Barceló Jandía Mar – Jandía, Fuerteventura

I marts sidste år besøgte vi for første gang den spanske ø Fuerteventura sammen med et vennepar og med Bravo Tours som rejseselskab. Vi var altså to unge/voksne par afsted. Kravene da vi ledte efter en ferie var et hotel med all inclusive, minimum 4 stjerner og gerne på en spansk ø til en overkommelig pris. Søgningen resulterede i det 4 stjernede hotel Barceló Jandía Mar i Jandía på Fuerteventura.

Hotellet
Hotellet lå på højt på en bakke med smuk udsigt ned til havet 700 meter væk. Selve hotellet var også niveau-inddelt hvilket så ret flot ud, med den store solterasse og pools, samt 480 værelser. Udendørs området var virkelig flot og indendørs også rigtig pænt og rent. Hotellet havde en buffetrestaurant, en a la carte restaurant, en snackbar og to barer, én udenfor og én indenfor – generelt et rigtig behageligt og sødt personale. Desværre var det alt for koldt at bade også selvom de forskellige udendørs pools skulle være opvarmet.
Om aftenen manglede vi nogle flere områder, hvor man kunne opholde sig indendørs da det var for holdt at være ude. Der var hurtigt fyldt op med mennesker og selvom vi kun var fire afsted kunne det være svært at finde plads, så vi opholdt os på værelsernes terrasse om aftenen det meste af ugen. Til gengæld var der hyggelig live musik i det inddørs opholdsrum ved baren et par gange om ugen, dejlig stemning. Hvad animation teamets underholdning angår så var det helt til grin – det forgik i en indendørs sal, men var ærligtalt ikke noget værd.
Hotellet havde desuden en rigtig fin minigolf bane, som man sagtens kunne få tiden til at gå med et par timer – hyggeligt og for sig selv på den anden side af parkeringspladsen ved hovedindgangen.

Mad & drikke
Som pension indgik all inclusive, som fungerede rigtig godt – lækker mad og godt udvalg i både restaurent og snackbar. Ligeledes var der gode drikkevarer og godt udvalg i hotellets to barer indendørs og udendørs. Også maden i a la carte restauranten var lækkert! Intet at klage over på mad og drikke fronten!

Collage2

Placering
Som sagt lå hotellet på en bakke ned til en bred lækker sandstrand med klart lyseblåt vand, liggestole til leje og næsten ingen mennesker. For at komme ned til stranden må man på en 700 meter lang gåtur ned af en stejl bakke, hjemturen var temmelig hård! Hvis man gider vente så går der dog en shuttle bus frem og tilbage.
På billedet ovenfor kan man se udsigten fra stranden og op til hotellerne på bakken. Nederst var der desuden en lille gade med butikker – gode butikker med ordenligt tøj, parfume, souvenirs, m.m.

Klima
Vi havde tjekket Zoover.dk hjemmefra før vi bestilte ferien, gennemsnitlig 23 grader om dagen og 19 grader i vandet – og så håbede vi selvfølgelig på at vi var heldige at temperaturen lå på den varme side af gennemsnittet. Hvad vi ikke havde tænkt på eller tjekket var vindstyrken – det blæser nemlig temmelig meget på Fuerteventura, hvorfor det var lige koldt nok at gå rundt i bikini nogen dage og absolut for koldt til at rende rundt uden jakke på om aftenen. Derfor opholdt gæsterne sig også indendørs alle aftner. Jeg tror faktisk at vejret var meget gennemsnitligt da vi var afsted, men jeg må indrømme jeg ikke har tænkt mig at tage til Fureteventura igen da det er for koldt, specielt når det blæser. Eneste undtagelse vil nok være i september måned, som skulle være den varmeste både med dagtemperatur og vandtemperatur.

Pris
Vi fandt hotellet til en virkelig god pris hos Bravo Tours – vi sparede over 5.000 kroner i kampagne rabat. Den samlede pris blev bare 8.900 kroner for 2 voksne, 1 uge i marts med all inclusive og inklusiv tranfer (vi valgte dog ikke mad på flyet). Havde vejret nu været lidt bedre så var alt som det skulle være, men det er naturligvis ikke noget hverken hotel eller rejseselskab kan styre.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: at læse anmeldelser af hoteller