Anmeldelse: Aquamarine i Hurghada, Egypten

Gør ferien lidt lettere: Solbeskyttelse på spray

Sidste sommer stødte jeg for første gang på solcreme på spray – ikke de normale på flaske med en forstøver, men en decideret spraydåse. Denne type spray kan fordele og dosere solbeskyttelsen langt bedre end jeg før har prøvet og betød at jeg faktisk var meget bedre til at beskytte mig mod solen end jeg før har været. Spraydåsen gør nemlig den umulige opgave, at smøre øverste del af ryggen ind, så let som det overhovedet kan blive – jeg er stor fan!

Husker I mon postordre kosmetikmærket Oriflame fra “gamle dage”?! De har fået et ansigtsløft og laver nu nogle virkelig lækre produkter. Oriflame laver nemlig solbeskyttelse på spray og min favorit solcreme fra sidste sommer Oriflame Sun Zone Light Body Spray.

Når man påføre solcremen spray’er man den blot på kroppen og den ligger sig lige så fint i et jævnt lag på huden – de steder hvor man får rigeligt på kan den ses som en hvid lotion og smøres let ud. Generelt er det meget lidt man behøver at smøre produktet ind i huden, den trænger nemlig let selv ind og fordeler sig jævnt på grund af konsistensen og ikke mindst fordi det er en spray. Det er lyn hurtigt at beskytte sig mod solen på denne måde og grund nok til at jeg får det gjort selvom jeg ikke nødvendigvis skal opholde mig i solen længe. Derudover trænger solcremen hurtigt ind uden at fedte og huden føles let fugtet modsat mange andre solcremer. Desuden er den vandafvisende, hvilket er et absolut must på badeferien, og så dufter den faktisk helt okay.

Det eneste minus jeg endnu har fundet ved spray’en er at jeg synes den bliver brugt op forholdvis hurtig – for man skal jo stadig bruge rigelige mængder som ved en traditionel creme eller lotion. Dette skyldes nok at der vil være lidt spild når man spray’er, som bare ryger ved siden af og fordi jeg vil sikre mig at jeg har nok på. Ikke desto mindre er det så let og så hurtigt at jeg glædeligt betaler for en ekstra.

Lige nu kan I købe Orifames Sun Zone produkter, dermed også deres solspray, med cirka 30-40 % rabat helt indtil d. 11. juni. Nedenfor kan I se de fire jeg ville tage med på charterferien:

Virkelig gode priser og absolut pengene værd – også til normalprisen!

Dette blogindlæg indeholder affiliatelinks.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Aquamarine i Hurghada, Egypten