Få en gratis rejse: Lav en film som testpilot-familie

Anmeldelse: Aquamarine i Hurghada, Egypten

I sommers, august 2014, gæstede vi 4+ hotellet Aquamarine i Hurghada, Egypten, med Star Tour. Min mand o g jeg rejste med min familie, dvs. mine forældre, søskende og deres kærester, samt min fætters kone som havde sin datter med – en “lille” flok på 11 personer! Sidst jeg besøgte Egypten var jeg kun omkring 10 år, den gang blev vi allesammen syge, men her 15 år senere, hvor Egypten er blevet mere turistet og hygiejnisk var vi altså helt klar på at give det et nyt forsøg! 😊

Velkomst
Vi arrangerede selv transporten til hotellet da vi var så mange – det var meget billigere og ikke mindst hyggeligt! Da vi nåede frem til hotellet var personale klar til at tage imod os, de placerede os inde i deres store hyggelige opholdsområde, hvor vi skulle udfylde check-in sedler og blev vartet op med flotte farverige drinks. Herefter hjalp personalet os hver især hen til vores værelser og sørgede for at bære alt vores bagage. Ingen slinger i valsen her – bare ren og skær opvartning og ferie!

Hotellet
Ovenfor kan I se en masse af hotellets smukke områder – for lad os bare være ærlige, det var ret stort! To store pool områder, den ene mere børnevenlig og den anden mest for voksne! Desuden var der rutsjebaner rundt omkring på hotellet, samtlige forholdsvis rolige og intet vildt! Faktisk fik vi dem desværre ikke brugt så meget, men dejligt at have muligheden og forholdene var rigtig fine! Værelserne var rene og pæne, intet negativt at sige andet end at de ikke var de mest moderne jeg har set, men de fejlede altså intet! Om aftenen var der mange forskellige muligheder, mange barer og områder man kunne sidde og hygge sig i med drinks, musik og spil. Dog var der rigtig mange mennesker da vi var afsted og vi var jo 11 personer, så vi skulle vi være hurtigt ude hver aften for at finde et sted med plads til os alle. Alt i alt et nogle meget flotte omgivelser både inde og ude, og desuden børnevenlige pools og vandrutsjebaner.

Mad & drikke
Opholdet var med all inclusive – selvfølgelig 😉 – og der var rig mulighed for mad langt det meste af vores vågne timer og der var meget forskelligt rundt omkring på hotellet. Hotellet havde mange barer – både indendørs og udendørs, samt to store buffetrestauranter, flere snackbarer og nogle a la carte restauranter som man kunne spise på én gang i ugen med all inclusive (herudover skal man betale). Generelt var maden rigtig fin og rimelig varieret – også forskellige “snacks” afhængig af hvor du befandt dig på hotellet, nogen steder pasta, burgere og lignende og andre steder snacks så som belgiske vafler og is. Alt i alt en ganske udmærket kulinarisk oplevelse – ikke noget vildt, men absolut heller ikke ringe. Eneste minus var at den bar vi typisk lå i nærheden af løb ofte tør for Cola Light og kildevand og i den varme kan man altså godt blive lidt tør i halsen.

Strand
Jeg blev meget forbavset den første dag da jeg så stranden som hotellet lå ned til – havet var nemlig ekstremt lavvandet! Man skulle gå meget langt, som i 500-700 meter er mit gæt, for at komme ud til vandet. På andre tidspunkter af dagen var der naturligvis højvande, men var faktisk slet ikke ude og bade i havet ved hotellets strand – det tiltalte mig ikke synderlig. Stranden var ikke fint sand, men nærmere fint grus, måske kan I fornemme det på billederne ovenfor, hvilket også er en af grundene til at jeg slet ikke opholdt mig på stranden. Meget typisk var der naturligvis mulighed for at ride på kameler langs stranden mod betaling – de to yngste fik en tur, hvilket var en rigtig fin oplevelse for dem, men det var altså også dét der var at komme efter på hotellets strand.

Placering
Aquamarine lå hele 20 km udenfor Hurghada, så det var ikke lige dertil turen gik om aftenen. I stedet besøgte vi de butikker der lå umiddelbart udenfor hotellet – der var ikke super mange, men dog nok til at få lidt tid til at gå, nok for mig og min pengepung i hvert fald! Butikkerne var meget typiske ligesom du ser dem f.eks. i Tyrkiet, souvenirs, badedyr, smykker, osv. Specielt for Egypten er nok deres papyrus butikker med flotte malerier på papyruspapir – man kan hel sikkert finde noget for enhver smag også til at hænge i hjemmet. Så selvom man bor langt væk fra byen, så er der altså stadig lidt butikker at opleve i gå-afstand fra hotellet. Med denne placering synes jeg dog at all inclusive er et absolut must så man ikke skal ligge og køre langt for den nærmeste restaurant.

Klima
Det med klimaet i Egypten skal måske tages med et gran salt – for jeg var gravid på turen og må indrømme at det er det varmeste jeg nogensinde har haft det på en charterferie. Faktisk var det en smule for varmt, hvilket jeg ikke troede var muligt for mig. Desuden har jeg aldrig før oplevet så skarp en sol at man ikke kunne styre ikke at blive skoldet og det var selvom jeg brugte faktor 50 hele ugen og smurte mig ind flere gange dagligt! Det resulterede altså I at jeg lå i skyggen over halvdelen af ugen og ikke fik helt så meget kulør som jeg havde håbet! Det betyder dog ikke at jeg ikke vil tage turen dertil igen – og nu var det jo også august måned, som er den varmeste på året i Hurghada, gennemsnitlig 34 grader.

Pris
Vi rejste med Star Tour – og det er absolut ikke første eller sidste gang. Jeg har altid været godt tilfreds med charterselskabet, som jeg synes er top professionelle og hjælpsomme, både på destinationen og hjemmefra når rejsen skal bookes. Denne ferie var ingen undtagelse. Min mand og jeg boede på et almindeligt dobbeltværelse med all inclusive i én uge og smed cirka 11.000 kroner inkl. diverse gebyrer. En fair pris og alt i alt en super skøn ferie i flotte omgivelser og mange muligheder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få en gratis rejse: Lav en film som testpilot-familie