Sommerferien er bestilt: Grand Pasa Hotel i Tyriket, Marmaris

Hvorfor du vil elske at rejse med all inclusive

De senere år har jeg nærmest kun rejst på ferie med all inclusive pension! Jeg elsker det bare – og det bliver mere og mere populært og dermed nemmere at finde og bruge som søgekriterie på charterselskabernes hjemmesider. Jeg kender mange som ikke er vant til at rejse med all inclusive fordi de tror det er for dyrt eller fordi de gerne vil spise udenfor hotellet om aftenen. Personligt oplever jeg at all inclusive bliver billigere i sidste ende og så er der jo heller ikke noget i vejen for at tage ud og spise nogle aftner alligevel.

Hvad indebærer all inclusive?
All inclusive er en pensions-form ligesom morgenmad, halv pension (morgen- og aftensmad) og hel pension. Der kan være meget forskel fra hotel til hotel på hvor meget der indgår i all inclusive. En helt skrabet version vil typisk indeholde:

 • Morgenmad
 • Middagsmad
 • Aftensmad
 • Drikkevarer til måltiderne og i løbet af dagen

Derudover kan følgende også indgå:

 • Snacks, is og kage i løbet af dagen
 • Aktiviteter på hotellet
 • Importerede alkoholiske drikke
 • Minibar på værelset
 • Madpakke til at tage med på tur
 • Natmad

Du kender dit budget
Personligt synes jeg det er så skønt at vide på forhånd hvor mange penge rejsen alt i alt kommer til at koste inklusiv mad og drikke, som jo ofte er en stor post. Det er både rart, hvis man har et budget man skal holde og så man ved hvor meget man kan bruge på diverse aktiviteter og shopping.

Det er nemt og bekvemt
Med all inclusive er man desuden fri for at stå og fedte med bakteriebefængte mønter og sedler for man behøver ikke slæbe rundt på sin pung når man opholder sig på hotellet. Typisk bærer man blot et armbånd, så hotellets personale kan se at man har betalt for alt mad og drikke.

Der er næsten altid mad og drikke
I og med at der ofte indgår snacks, is og kage i all inclusive programmerne er der nærmest mad hele dagen lang – de få timer om dagen hvor restauranten ikke er åben kan man typisk gå i snackbaren eller lignende. Derudover har barerne rundt omkring på hotellerne typisk åben fra om morgenen eller formiddagen til midnatstid – nogen steder endda døgnet rundt. Så der er altså næsten altid mulighed for at stille din sult eller tørst.

Det er nemt med børn
All inclusive er i særdeleshed dejligt når man rejser med børn – hvis de er gamle nok kan de selv gå op og bestille en sodavand eller en is. Desuden behøver man ikke planlægge helt vild fordi der er mad rigtig meget af døgnet, så er de sultne, så er det bare at hente lidt mad eller gå i restauranten.

Hvor er det billigt med all inclusive?
De billigste steder man typisk kan komme på et all inclusive hotel, om det er inkluderet i prisen eller som tilkøbs mulighed, er Tyrkiet, Egypten, Tunesien og Bulgarien. Oftest er det lidt dyrere på destinationer så som Cypern, de spanske og græske øer.

Skal du rejse med all inclusive næste gang?

4 kommentarer

 • Hanne

  Jep, all inclusive fungerer bare! Har haft gode oplevelser med det før, og skal have det igen på næste charter også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Helt enig – det bliver skønt Hanne!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lars

   all inclusive er fantastisk hvis mad service mm. er i orden. Vi går helst ikke under 4 stjerne på det hotel vi vælger.
   Og læse grundigt de anmeldelser man kan finde om hotellet inden vi bestiller vores rejse 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det samme gælder hos os Lars, kun 4 og 5 stjernet – og så er all inclusive konceptet hvad angår mad og drikke typisk også iorden! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferien er bestilt: Grand Pasa Hotel i Tyriket, Marmaris