Velkommen til bloggen!

Velkommen til bloggen!

Dejligt du har lyst til at kigge forbi min nye blog – dette er den spæde start og jeg har store ambitioner for stedet her. Listen er allerede lang med alle mulige spændende blogindlæg jeg glæder mig til at skrive og ikke mindst skønne charterrejser som jeg forhåbentlig skal på.

Bag bloggen finder du en rigtig charter entusiast! Navnet er Rikke og jeg bor i Herning sammen med min dejlige mand og søn på 2 måneder. Vi glæder os allerede meget til vores første charterferie sammen som familie, nu på vores søns præmisser og ferien er meget snart bestilt. Jeg er 25 år, makeup artist og civilingeniør i teknologibaseret forretningsudvikling. Ud over VildMedCharter.dk, driver jeg også bloggen RikkesMakeupBlog.dk på 4. år.

Min mand og jeg er gerne på charterferie et par gange om året og rejser altid med familie eller venner. Vi er rigtig glade for all inclusive hoteller, så vi ikke behøver at have ret mange penge op af lommen når vi er på ferie og så handler det ellers bare om at slappe af og nyde livet.

Jeg vil lige dele et udpluk af hvad der står på min liste over spændende indhold du kan finde her på bloggen i den kommende tid så du har en god grund til at blive hængende:

 • Anmeldelser af charterselskaber, charterdestinationer og hoteller
 • Tidsfordriv i sydens sol
 • Badetøj til hele familien
 • Noget om solen og UV-stråler
 • Anmeldelser af solcreme til børn og voksne
 • Ferier der ikke kan svare sig at blive hjemme fra
 • Derfor skal du elske all inclusive
 • Gode børnerabatter og vilde tilbud
 • Hvorfor du skal rejse i august
 • Ferie tøj og accessories
 • Hvad skal der pakkes i kufferten
 • Skønheds forberedelser til rejsen
 • Hvad du skal købe i tax free
 • Hoteller med de fedeste pools
 • Forventningsglæde

Så der er nok at glæde sig til – jeg glæder mig i hvert fald til at komme rigtig igang. I kan følge bloggen på Facebook.

2 kommentarer

 • Sara

  Fedt, du har oprettet sådan en blog – synes det har manglet lidt på nettet.
  Så jeg vil i hvert fald følge lidt med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tusind tak Sara!! Hvor dejligt at du har lyst til at følge med – faktisk kan jeg heller ikke selv finde nogen der blogger om det samme som jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til bloggen!